[...CeMRe__CK...] DENEME MOD
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 28 Nerden : istanbul Personalized field : HANGİ HEPSİ KIZI : Personalized field : Kayıt tarihi : 27/10/08
| Konu: grup hepsi-tavla Salı Ekim 28, 2008 9:55 am | |
| gözlerinle mafettin kapılarınla hapsettin seninim al tamam şeytanın ahı tutmuş şarkılar aşka gelmiş durumum el yaman gözlerinle mafettin kapılarınla hapsettin seninim al tamam şeytanın ahı tutmuş şarkılar aşka gelmiş durumum el yaman bu oyun hep çileli bana zarlar hileli kaderin bitmek bilmeyen oyunu mu bu şeşiçar ve pencüse severim güzeli gencise gönül ıslanmaz kandım işte tavla tavla beni tavla sala pulları zarları salla salla beni salla vallahi geldim oyuna tavla tavla beni tavla sala pulları zarları salla salla beni salla vallahi geldim oyuna taptar sokak heryerde sen var kaçsamda olmaz çıkmaz sokak direnme artık sabrım tutsa uyumasan artık dağlara kaçsak kumar masasında güzel bi kız yenemedi seni amanda yandık ama şimdi elimde zarlar ve bu zarlar sizsiniz bayla havaya sorsam ademe tapar ademe sorsam havaya ağlar hep düşes gelse bile zarlar bu oyun baştan baştan batar tavla tavla beni tavla salla pulları zarları salla salla beni salla vallahi geldim oyuna tavla tavla beni tavla salla pulları zarları salla salla beni salla vallahi geldim oyuna tavla tavla salla salla tavla tavla salla salla :D | |
|
[...İREMCEMRE...] ÜYE
Mesaj Sayısı : 115 Yaş : 28 Nerden : cemremin kalbinden Personalized field : HANGİ HEPSİ KIZI : Personalized field : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: grup hepsi-tavla Perş. Ekim 30, 2008 8:04 pm | |
| | |
|